Treningsdag med det Rosa-laget i NRH

8 mai

FÅR EN HERLIG SØNDAG!!!!

Dagen startet jo som alle andre dager, Athene og jeg er ikke helt sikkert hvem av oss som er vanskeligst å få opp av senga… Begge sier vel bare 5 minutter til… så legger hun seg på ryggen for å bli kost litt ekstra før dagen begynner…

Da vi endelig kom oss opp satt vi raskt kursen mot Ormåsen, og som vanlig bygge forventningen til Athene seg opp etter jo lenger vi kjørte inn i skogen… Ikke noe tvil i at Athene elsker å trene.. Uansett hva det er… hun er på uansett…

I dag var vi så heldig å ha med oss Hanne som instruktør så vi fikk litt nye inputt på hvordan vi kunne løse ting. Startet med å legge spor, Gunn hjalp med å legge spor til Athene så jeg ikke hele tiden går mine egne spor.

Til en forandring så var det skogsspor i variert terreng med en del vinkler med sluttgjenstand og godbiter i sporet underveis. Dette var utfordring både for hund og fører, Athene søker bra med dyp nese, men hun er vanskelig å lese når hun går av sporet, tempoet hennes er greit nå, litt vankelig å følge i kuppert terreng men det går nok mer på fører’n enn hunden;) Hun har høy motivasjon og gir seg ikke selv når hun blir ventet ut til hun finner sporgata igjen. Moro å se en sånn glede, men så hva man må jobbe videre med. Vi kan ikke annet enn å bli bedre;)

Er herlig å se de andre hundene også, tross varmen i dag jobbet alle fantastisk både hunder og førere:) Men vi oppdaget tidlig at det var en del hoggorm i område, men det skulle vel bare mangle når stedet faktisk heter Ormåsen. Ene av lagets hunder ble bitt, så nå satser vi på at hun blir fort frisk igjen:)

Så kom andre økta hvor Athene skulle rundere, startet med å varme opp med lek hos figuranten, ingenting slår pipeballer… De er jo regne himmelen å leke med. Så tok vi figuranten ut på 50 meter og tror du ikke vesla gikk ut til figurant å storkoste seg.. Hun var bare herlig å se på før jeg kom ut å ødela hele lekestunden hennes… Kjipe «mamma» altså…. Men så fikk hun raskt løpe ut igjen;) gjorde det noen ganger før hun fikk bade litt og legge seg i bilen:)

Det var ei lita jente som sovna godt når man kom hjem fra den treninga….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: