Noen herlige treningsdager:)

14 mai

Athene gjør utrolige fremskritt,trent noe spor men mest lydighet.

Får å starte med sporet så la jeg opp et spontanspor med matdepot på hver 40 – 50 meter, hvor sporet var totalt 250 meter. Det var nok hakket for høyt nivå for veslejenta mi… med høy lyng i tillegg, da hun heller tok overvær på sporet og pendla enn å få snuta si ned, så det var ikke noe for oss gett… ikke enda iallfall… Får ta noen dager fri fra det så både Athene og jeg kommer oss ovenpå igjen:) Vi er jo begge unge og uerfaende:)

Lydigheten går sakte med sikkert fremover

Fri ved fot:

Her har vi jobbet med vendinger og plasseringer, hun begynner å få en fin hodeføring noe som tydelig vises i tempo og vendingene:) Men fortsatt mye jobb før det er helt på plass.

Hold fast/apport:

Her har det vært utrolig fremgang:) Fra at hun ikke ville ta gjenstander/apporten i det hele tatt til hun i dag holdt uten noe tygging, hun hadde kraftig tygging en periode som gikk over i å ha et løst bitt, men i dag så holdt hun bruksapporten i metall ordentlig med et fast bitt. Kunne til og med tilby henne den og sette hun igjen for så å kalle henne inn. Null tygging på innkomsten og satt seg i front og ventet tålmodig på belønningen:) Fine jenta mi:) Så nå må jeg bare jobbe videre med meldingstreninga:)

Stå under baklengs marsj:

Hun tilbyr stå under marsj mer og mer, men må jobbe mer med at hun holder posisjonen selv om jeg forflytter meg fra henne,så her er det langt å gå før jeg kan legge på noe kommando. Men plutselig løsner nok dette også for henne.

Moro å jobbe med ei som elsker å leke, gjør alt for pipeballene:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: