Spor og LP trening

7 jun

For en herlig treningsøkt, etter flere dager uten trening var jeg spent på om Athene klarte å beherske energinivået sitt under trening, noe som hun imponerte stort ved.Hun var på med mye intensitet men kontrollert, ingen tegn til stress eller lignende.

Hun fikk to spor i dag med liggetid på ca en time, det ene sporet var på 200 meter med en 90°vinkel og det andre var et U-spor på 300 meter, med noe  godbiter i vinkler og med store mellomrom på sidene. Men alikevel så jobbet hun jevnt gjennom hele sporet, noen ganger glemte hun seg og bygde opp farten men var ikke mye som skulle til før hun fikk et fint arbeidstempo igjen, så dette er bare moro:)

I tillegg jobbet vi med fri ved foten. Vi jobbet med hele fri ved fot øvelsen i klasse I, hun følger fra men blir distrahert ved kommandering da vi ikke har gjort noe av det før, har fokus men ikke helt slik jeg ønsker, men noe må jo vi ha å jobbe med også, tror det vil bli kjempebra etterhvert. Hun har iallfall det gøy, og synes det er morsomt, og med det utgangspunktet er det jo bare herlig å jobbe:)

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: