Fantastisk sportrening!!!

15 jul

For en forandring på veslejenta mi… Her om dagen gikk hun et mellommådig spor, kom seg igjennom med et nødskrik men gjorde jobben helt greit. Men som en perfeksjonist som jeg er så var jeg ordentlig misfornøyd med sporet hennes.

Så i dag la jeg spor på gressbane, med 3 vinkler i hvert spor, det var rett og slett som en annen hund jeg gikk med, hun søkte som en drøm og holdt seg i sporkjernen hele tiden. Så får bare fortsette en stund til med det til hun har god forståelse for den oppgaven før jeg bygger videre.

Kan jo hende at hun kun hadde en dårlig dag når vi gikk det skogssporet.

Lenge siden jeg har skrevet noen innlegg egentlig, gått i ett både med trening og jobbing. Men på lydigheten har Athene alltid hatt et høyt nivå, hun lærer fort både på godt og vondt:) Jobber mye med fri ved fot og avstandskommanderingen, er nok sistnevnte vi har mest å jobbe med:)

Begynt med feltsøk og rundering, noe som ser ut til hun tar veldig fort, må bare passe på å ikke gå for fort frem med henne så hun faktisk får med seg det hun skal, lett å ta for store sprang med veslejenta ettersom at hun virker så trygg i det hun gjør.

Vi skal treffe noen av søsknene hennes i helga så blir morsomt å se de også, hvordan de faktisk er… Blir herlig uansett:)

Men nå er det kvelden ettersom at i mårra er det trening med det Rosa-laget med rundering på planen:)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: