Sporkurs, dag 1

27 aug

Da var det endelig kommet til helga med sporkurs, noe både Athene og jeg trenger ettersom at dette er ikke noe jeg kan så mye om:)

Som alltid på sånne kurs er jo jeg «nervevrak» så man driter seg jo litt ut…

Så vi skulle jo legge et spor først for at instruktøren skulle få et inntrykk av hver og en ekvipasje.. Jeg som da ikke har gått så mye skogsspor med Athene før så la jeg bare et spor, og det gikk jo rett vest med engang, ødela for henne hele veien pga at jeg tulla med sporlina… Hundefører ødela for hund igjen… heldigvis gikk den nervøsiteten over etter det.

Det neste sporet jeg la ut var noe av det lengste jeg har lagt ut til mine hunder… Hun fikk belønning med leke underveis, og inneholdt to vinkler, men urolig hva hun imponerte. Jeg forventet at hun skulle miste konsentrasjonen og gå ut i første vinkel, alle mulige ting som kunne skje forventet jeg at skulle skje, så måtte konsentrere meg noe så sykt. Tror nesten jeg var mer sliten enn Athene på slutten av sporet etter å hele tiden lese henne, ha best mulig lineføring og ikke la «nervene» få ta styringa… Så hun gikk supert:) Kan ikke si noe annet, hun har selvfølgelig mye som hun kan bli bedre på:)

Blir mer detaljert innlegg etter hele kurset… Med både hva vi har jobba med og hva vi skal jobbe med videre:)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: