Torsdagstrening, med en herlig opptur:)

16 jun

For en herlig treningskveld:) 

Athene er bare herlig å trene med enkelte ganger, hun trekker slutninger mellom øvelser og setter den sammen til et høyere nivå uten noe problem.

Så i dag i tillegg til å trene på fri ved fot, så trente vi vanlig apport som er veldig bra inne, skal øke farta mer inne etterhvert men skal være sikker at hun ikke tygger og har god forståelse for selve øvelsen før jeg øker intensiteten hennes.

Vi trente også stigen som hun synes er kjempegøy, men hun har en tedens til å hoppe over siste trinnet så det er noe vi må jobbe på, men har nå en kontrollerbar fart over og nogelunde jevn gange, så dette ser veldig lovende ut:)

Videre trente vi et spor, med tre vinkler som gikk bra, hun slurver en del i vinklene men følger selve sporet veldig bra med lav snute, så det skal jeg ikke klage på. Men vi må jobbe hovedsaklig med vinklene så hun ikke styrter sånn frem og ut av sporet. Etterhvert skal vi legge inn dekkmarkeringene også men først skal jeg være fornøyd med selve sporsøket.

Neste lydighetsøkt trente vi stå under baklengsmarsj, noe som bedrer seg for gang for gang, så nå er det bare å stå på så skal nok det bli en super øvelse det også som alt annet. Bare ho hundeføreren får litt mer tålmodighet i kroppen, så hvis noen har litt tålmodighet til overs så mottas dette med stor glede…

Apport over hinder gikk også veldig bra, hun gjorde det for andre gang i dag med kommando, trengtes ingen korrigering og kom rett på plass igjen, smeltet hjerte mitt den lille jenta:) Trente på lettmetalapporten i bruks’n i tillegg for å få en fin innkomst, kjedet til slutt inn i en øvelse, men er jo som en komedie å se meg kaste en apport, må jo ha sikkerhetssone rundt meg i alle retninger…

Øvelsen hopp over hinder(kl1) er også på plass så det er deilig å se:)

Så da er det bare å jobbe videre med fri ved fot’n så blir nok den superbra, slitsomt å være så perfeksjonist når det gjelder pirk men det gir resultater:)

Da er det bare å fortsette treningen, noen gang skulle man hatt en Matrix hund som bare kunne plugget inn i en pc og programmeres ferdig, men hadde vært utrolig kjedelig også da… er jo moro å jobbe frem resultater, iallfall med ei så herlig mallejente som jeg har:)

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: